Projecten in onze praktijk

In onderstaand overzicht vindt u verschillende projecten die wij verzorgen in onze huisartsenpraktijk. Ook vindt u hier formulieren die wij vaak gebruiken en u kunt invullen als voorbereiding op een consult of op verzoek van een van onze medewerkers.

 

  • Luscii app – thuismonitoring
    In december 2023 zijn wij samen met VGZ en Luscii gestart met een project rondom thuismonitoring. Thuismonitoring houdt in dat u zelf uw gezondheid in de gaten kunt houden en contact met ons heeft op het moment dat dit nodig is. Als het goed gaat is er geen controle nodig, als klachten toenemen, of de bloeddruk neemt toe, dan wordt dit gesignaleerd en kunnen wij gericht contact met u opnemen. Met dit project onderzoeken we of dit werkt in de huisartsenpraktijk en of gebruikers (patiënten) dit als positief ervaren. Meer informatie vind u op de website van Luscii. Om in te schrijven, klik hier.
  • Chirurgie-spreekuur
  • Ongeveer 1x per maand hebben wij een chirurgie-spreekuur dat wordt verzorgd door dokter Claessens en een chirurg van het VieCuri. Op dit spreekuur beoordelen en behandelen wij klachten waarvoor u anders naar het ziekenhuis verwezen zou moeten worden.
  • Gynaecologie-spreekuur
  • Ongeveer 1x per maand hebben wij een gynaecologie-spreekuur dat wordt verzorgd door dokter Breed en een gynaecoloog van het VieCuri. Op dit spreekuur beoordelen en behandelen wij klachten waarvoor u anders naar het ziekenhuis verwezen zou moeten worden.